Hirdetés

Így fejlődik a God of War Ragnarök harcrendszere az előző részhez képest

|

Izgalmas csavarokkal bővül a God of War Ragnarök harcrendszere.

Hirdetés

Nemrég a Game Informer egy hosszabb anyagban foglalkozott a hamarosan érkező God of War Ragnarök harcrendszerével. Cikkükből kiderült, hogyan alakulnak, formálódnak a mechanikák, és ezek alapján egy valóban dinamikusan változó, izgalmas mechanikákkal teleszőtt megoldás várja a játékosokat idén novemberben.

Kratos természetesen két ikonikus fegyverét fogja majd forgatni, visszatér tehát a Leviathan fejsze és a Blades of Chaos is. A kontroller háromszög gombját lenyomja az egyes fegyverek saját, egyedi képességeit hívhatjuk elő. A Leviathant jéggel, a Blades of Chaost pedig tűzzel lehet átitatni, így lehetőségünk van az ellenfeleket lefagyasztani (Frost Awaken) vagy épp felgyújtani (Whiplash). Ez azonban messze nem minden.

Hirdetés

Kratos kétféle pajzs közül is válogathat. A Dauntless gyakorlatilag a parryre specializálódó játékosok hű társa lesz, ezzel a harci eszközzel a tökéletes hárításra kell törekedni. Ezzel szemben a Stonewall egy kifejezetten védekezésre fókuszáló pajzs lesz, vele blokkolni tudunk. Persze nem a végtelenségig, egy idő után instabillá tud válni, ezzel sebezhetővé téve Kratost. A sikeres blokkolások után nő a Stonewall kinetikus energiája is, melyet felhasználva könnyedén ledönthetjük ellenfeleiket a lábukról. 

A God of War Ragnarök 2022. november 9-én fog megjelenni PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra. Ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)