Hirdetés

Így fest a DOOM Eternal, ha egy GeForce RTX 3080 hajtja meg

|

A Nvidia bemutatta, mire számíthatnak azok, akik lecsapnak a szeptemberben érkező GeForce RTX 3080-as kártyákra.

Hirdetés

Nem csak a Cyberpunk 2077 látványvilága lesz még csodásabb, ha egy új, GeForce RTX 30-as szériás kártya duruzsol abban a PC-ben, ami épp futtatja a játékot. Az Nvidia külön videón prezentálta nemrég azt is, hogy mire képes a DOOM Eternal, ha egy GeForce RTX 3080 szolgáltatja számára a kellő izomerőt. Mondanunk sem kell, egy 4K-s játékmenet videóról van szó. 

Értelemszerűen az összes grafikai beállítást is a maximumra tolták fel, így rögzítették az alábbi anyagot, ami a hivatalos leírás szerint "az első DOOM Eternal gameplay, ami GeForce RTX 3080-nal meghajtva lett felvéve".

Hirdetés

A pokol démonai még tényleg sosem voltak ennyire mutatósak, nézzétek meg ti is, mire képes a gyakorlatban az RTX 3080! A GeForce RTX 30-as széria legfontosabb részleteit egyébként  a PC World egy külön cikkben szedte össze, ezt ide kattintva olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)