Hirdetés

Így fest a FIFA 23 Ultimate Edition borítója, az is kiderült, mikor jön az első trailer

|

Nem kell már sokáig várnunk a FIFA 23 első hivatalos előzetesére sem.

Hirdetés

Igaznak bizonyult a pletyka, miszerint Kylian Mbappé és Sam Kerr lesznek a FIFA 23 borítóján, a ma leleplezett Ultimate Edition dobozképén ugyanis tényleg a Paris Saint-German és a Chelsea ladbarúgói virítanak. Azért már most előre borítékolhatjuk, hogy örökké emlékezetes marad az idei rész, mert ez lesz az utolsó eset, hogy FIFA néven jelenhet meg a játék, a jövőben ugyebár EA Sports FC címmel folytatódik a széria. 

Alig pár nap múlva, július 20-én megérkezik a FIFA 23 első nagy előzetese is, a tervezett újításokról majd abban a videóban mesélnek részletesen a fejlesztők. Kíváncsian várjuk, most viszont lessétek meg gyorsan a friss képet.

Hirdetés

Íme a FIFA 23 Ultimate Edition hivatalos borítóképe, rajta a Mbappéval és Kerr-rel:

Tudunk még mutatni egy egyelőre "nem nyilvános"-ra állított teasert is, amiből gyakorlatilag semmi nem derül ki, maximum az idei rész dizájnelemeinek színvilágára lehet következtetni a segítségével.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)