Hirdetés

És akkor íme a Space Invaders a Dwarf Fortress-ben elkészítve

|

Az ingyenes roguelike csodában egy újabb klasszikus játékot alkottak meg. A Space Invaders köszön ránk, integessetek neki szépen!

Hirdetés

A Dwarf Fortress egy ASCII jelkészletet használó, alapvetően roguelike játék, melynek segítségével már több ígéretes projekt is született. Most egy igazi klasszikust alkottak újra a Dwarf Fortress építő módjában.

Aki már egyszer is megpróbált valami összehozni a Dwarf Fortress kegyetlenül nehéz kreatív módjában, az pontosan tudja, milyen nagy szó egy működő játékot összepakolni ebben az első ránézésre kaotikus rendszerben.

Valaki most mégis sikeresen elkészítette vele a Space Invaders egy újragondolt verzióját. Ezen az oldalon megnézhettek pár ábrát arról, egészen pontosan hogyan is készült el a nem mindennapi mű, nyilván lelkes laikusoknak (mint mi) semmit nem mond majd. A végeredmény azonban magért beszél, nézzétek is meg gyorsan.

Szép munka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)