Hirdetés

Így fest majd a God of War Ragnarökben a törpök birodalma

|

A God of War Ragnarökben mind a kilenc világot bejárhatjuk, ezek közül most a törpök otthonát nézhettük meg közelebbről is.

Hirdetés

Már a 2018-as God of War játékban is meglátogathattunk elég sokat a skandináv mitológia kilenc ismert világából, a folytatás, vagyis a hamarosan megjelenő God of War Ragnarök azonban emeli a tétet: mind a kilenc birodalomba be fog ugrani hosszabb-rövidebb időre Kratos, az ígéretek szerint pedig a régi helyszínek újnak hatnak, az eddig sosem látottak pedig mindenkit le fognak nyűgözni. 

Mindez elég jól hangzik, de nyilván pár játékmenet videó többet tud mondani minden hangzatos PR szövegnél. A Game Informer szerencsére most lehetőséget kapott egy exkluzív gameplay anyag bemutatására, ennek köszönhetően pedig az alábbi videóban ti is megnézhetitek, hogyan fest a törpök világa, Svartalfheim.

Hirdetés

Svartalfheim telis-tele van technológiai vívmányokkal, bányászati telepek, bonyolult vízvezeték rendszerek és hasonló mérnöki csodák bizonyítják a törp meseterek képességeit. Minezeknek köszönhetően a fejlesztők összetett rejtvényeket tudtak megálmodni, magát a környezetet használták fel a puzzle feladványokhoz. 

A törp világban Kratos például fejszéjével be tudja fagyasztani a gejzíreket, pengéivel pedig szét tudja törni az efféle vízkitöréseket lefedő fém szerkezetetek. Atreus mindeközben működésbe hozhatja a távolabbi mechanikus berendezéseket. Mindez valahogy így fest a gyakorlatban:

A God of War Ragnarök egészen pontosan 2022. november 9-én fog megérkezni PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)