Hirdetés

Így fest majd az NBA 2K21 játékmenete a jelenlegi generáción

|

A 2K Games hozott nekünk egy friss gameplay videót, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Hirdetés

Ősszel visszatér köreinkbe a 2K Games kosárlabdás játéksorozata, ráadásul az NBA 2K21 egy csomó platformra, köztük az újgenerációs konzolokra is meg fog jelenni. A kiadó pedig elérkezettnek látta az időt, hogy bemutassa nekünk a játékmenetet, azonban akadtak olyanok, akik nem igazán voltak elégedettek a közzétett anyaggal.

Hirdetés

A 2K Games kifejezetten előtérbe helyezte, hogy a videó az NBA 2K21 jelenlegi generációra érkező változatát mutatja be, ami alapján gyanítható, hogy a PlayStation 5-re és Xbox Series X-re megjelenő verzió valamivel látványosabb lesz. Többen egyébként nem voltak elragadtatva a videóban látott dolgoktól, és sokan azon is meglepődtek, hogy milyen aprócska a Shot Meter.

Nektek hogy tetszik a videó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)