Hirdetés

Így festenek a Hogwarts Legacy klubhelységei

|

A Hogwarts Legacy legújabb videói a társasági élet központjait mutatják be és egy kis bónuszról is mesélnek.

Hirdetés

Minden, magát valamire tartó Roxfort rajongó tudja, hogy szeptember elejével elkezdődött a varázsiskola új tanéve (ahova sokunk megint nem kapott meghívót, be kell érni a sima mugli sulikkal), ezzel együtt pedig újra használatba kerül a négy ház klubhelysége. Ennek örömére a Warner Bros. és az Avalanche négy videóval kedveskedett a rajongóknak, már most megismerkedhetünk a Roxfort klubhelységeivel az 1800-as évekből.

A négy új bemutató a Hogwarts Legacy Youtube-csatornájára futott be, amik segítségével a játékosok alaposan megismerhetik a Griffendél, a Hugrabug, a Hollóhát és a Mardekár klubhelységét is. Ugyan funkciók tekintetében nincs sok eltérés a közösségi terek között, a látvány egészen eltérő.

Hirdetés

Mardekár

Hugrabug

Hollóhát

Griffendél

A videók mellett a Warner Bros. néhány játékbelüli jutalomról is lerántotta a leplet. Akik összekötik a Warner profiljukat a Harry Potter Fan Club felhasználójukkal, azoknak nem csak a házuk és a varázspálcájuk kerül automatikusan bele a játékba, hanem néhány játékon belüli tárgyat is kapnak.

A Hogwarts Legacy most éppen úgy tűnik, hogy 2023. február 10-én jelenik meg PC-re (és már gépigénye is van), PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, továbbá később Nintendo Switchre is, bár ezen valószínűleg natív futtatás helyett valamilyen felhőmegoldás mozgatja majd a játékot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)