Hirdetés

Így fokozza a The Medium élményét a PS5 kontrollere

|

Miután a Bloober Team hátborzongató játéka a Sony új generációs konzoljára is megjelenik, magától értetődően kihasználja a DualSense lehetőségeit.

Hirdetés

A legtöbben jelenleg arra kíváncsiak a Bloober Teammel kapcsolatban, hogy a Konamival összefogva valóban a következő Silent Hill játékon dolgozik-e, de nem szabad elfelejteni, hogy a stúdió még az idei nagy megjelenésével sem végzett teljesen.

Bár a The Medium januárban debütált PC-n és Xbox Series X|S platformokon (egyből Game Pass keretében), azonban a PlayStation 5-ös verzió még hátravan, amely nem pusztán egy mezei port lesz, már csak a Sony innovatív kontrollerében rejlő lehetőségek miatt sem. 

Hirdetés

A The Medium legújabb trailere pontosan erre a témára fókuszál, és ízelítőt ad belőle, hogy a Bloober parás játéka milyen módon támogatja majd a DualSense funkcióit. A fejlesztői kommentárral ellátott videóból kiderül, hogy a kontroller felerősíti a játékbeli karakterünk érzéseit (Marianne ugyebár médium és egyszerre érzékeli a valódi és a spirituális világot is), amit az adaptív ravaszokkal, a haptikus visszacsatolással és az eszköz beépített hangszórójával adnak át nekünk. Íme:  

A The Medium szeptember 3-án fog megjelenni PlayStation 5-re. Ha esetleg eddig kimaradt volna, akkor olvassátok el a GameStar tesztjét, abból részletesebben is megismerhetitek a játékot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)