Hirdetés

Így fut a Forza Horizon 5 az Xbox Series X és S gépeken

|

Majdnem fél órán át vizsgálhatjuk, milyen teljesítményre képes a játék az új Xboxokon.

Hirdetés

Nem kell már sokat aludnunk a Forza Horizon 5 megjelenéséig, a következő napokban pedig már egyre több tartalom fog kikerülni az internetre azoktól, akik már valamilyen formában tolhatják a Horizon széria legújabb elemét. A Digital Foundry, mint ahogy az lenni szokott, az elsők között publikált a játékkal kapcsolatban, a videójukban pedig alaposan bele is mentek a technikai részletekbe.

Nemrégiben megtudtuk, hogy mennyi hely kell majd a Forza Horizon 5-nek, a számok pedig az alább látható vizuális orgia fényében már kifejezetten kedvezőnek tűnnek.

Hirdetés

A 26 perces videóban alaposan szemügyre vehetjük, hogy mire képes a Series S és a Series X, illetve arra is kitérnek, hogy mit produkál a konzolokon a Horizon 5 teljesítmény és minőség módja.

A videóból kiderült, hogy a teljesítmény orientált beállítás mindig 60fps-t céloz, ha a legjobb látványt szeretnénk, akkor pedig 30fps-re kell számítanunk. Lényeges eltérés a konzolok között a felbontásban van, a Series X ugyanis 4K-ban futtatja a játékot, míg a Series S felhasználóknak 1080p jut.

A Forza Horizon 5 november 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Series X|S gépekre, a Game Pass előfizetés részeként is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)