Hirdetés

Így fut a Half-Life egy... okosórán

|

A Doomot gyakorlatilag mindenre sikerült már ráerőszakolni, úgyhogy időszerű szintet lépni: a Half-Life most egy okosórán indult el.

Hirdetés

Legutóbb – úgy tűnik – bezárult a kör, sikerült a Doomban a Doomot játszhatóvá tenni, pakolhatunk, ennél tovább az ember már nem mehet.

Van viszont még egy pár játék, ami nem fut kávéfőzőn, autórádión, vagy más játékokban. Az egyik ilyen a Half-Life, amivel annyira eddig még nem kísérletezgettek, de az, hogy egy első kiadású LG G Watch-on sikerült elindítani, valami gyönyörű kezdete lehet. Dave Bennett az SDLash alkalmazással varázsolta rá az eszközre a játékot, és bár az irányítás katasztrófa, valamint össze-összeomolgat, ez még így is nagy teljesítmény. Az, hogy a Half-Life elindul azt is jelenti, hogy valószínűleg az összes többi Source Engine-es játék fut rajta. Nem kell az értelmet keresni ebben, csak emésztgessétek magát a tényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)