Hirdetés

Így fut a Halo Infinite az Xbox One-on

|

Mivel még kevesen váltottak az újgenerációs gépekre, sokan kíváncsiak, mit is tud az Infinite a régebbi Xboxokon. Az egyik fejlesztő most megmutatta.

Hirdetés

A Halo Infinite Technical Preview stream alatt a 343 Inudstries egyik munkatársa mutatott egy apró darabkát a többjátékos módból. A játékfelvétel több szempontból is fontos: egyrészt láthatunk egy szeletet egy Halo meccsből, aminek mindig örülünk, másrészt láthatjuk a játék teljesítményét az Xbox One-on.

Nem lettünk volna meglepődve, ha a 343 az újgenerációs gépekre koncentrál, de úgy tűnik, hogy a régi motorosokat sem hagyták cserben a srácok.

Hirdetés

A lent látható felvétel alapján senkinek sem lesz oka panaszra. A videó egyébként a Bazaar pályán készült a Halo Infinite legutóbbi tesztverziójával. Ez lesz az a verzió, amit a mostani hétvégén kipróbálhatnak majd a szerencsés kiválasztottak.

A tesztalkalomra szóló meghívók már kimentek, így aki kimaradt ebből a körből, az csak videókból és beszámolókból tudhat meg többet az élményből. 

Ti várjátok a Halo Infinite élményt, vagy még nem győztek meg titeket az alkotók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)