Hirdetés

Így fut a Horizon Zero Dawn és The Witcher III 8K-ban egy RTX 3090-es videokártyával

|

Egy videós bemutatta, hogyan muzsikál az Nvidia új hardvere néhány ismertebb játék alatt.

Hirdetés

Nem olyan régen több vadonatúj videokártyát is piacra dobott az Nvidia, amelyek bizony elég ütősre sikeredetek, így értelemszerűen komolyan felturbózhatják egy PC teljesítményét. A Bang4BuckPC Gamer nevezetű YouTube-csatornán időközben már meg is jelent néhány videó, amelyek remekül bemutatják, hogyan szuperál a 30-as széria legerősebb darabja egy kifejezetten magasnak mondható felbontás mellett.

Hirdetés

A videós egy RTX 3090-es videokártyával és egy Ryzen 3950X OC proceszorral felszerelt gépen tesztelt több játékot is 8K-s felbontásban, az eredmények pedig elég érdekesek lettek. A The Witcher III: Wild Hunt például ultra beállítások mellett 40 fps körüli teljesítményt produkált a legtöbb esetben, ami jelen esetben bizony kifejezetten jónak számít.

A Horizon Zero Dawn vegyesen magas és ultra beállításokkal is hozta általánosan a 30 fps-t, habár előfordult, hogy néha ennél egy picit alacsonyabb képkockaszámmal futott.

Magas beállítások mellett a Crysis 3 képes volt elérni több mint 40 fps-t, ez szintén jó teljesítménynek tekinthető.

Végezetül pedig a Final Fantasy XV is ki lett próbálva HD textúrákkal és DLSS-el.

Ti milyen felbontáson szoktátok pörgetni a játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)