Hirdetés

Így fut majd a Grand Theft Auto V PlayStation 5-ön

|

A német PlayStation egy blogposztja árulkodott arról, milyen minőségben élvezhetjük a lassan tízéves játékot a Sony legújabb konzolján.

Hirdetés

Amikor az eredetileg Xbox 360-on és PlayStation 3-on debütált Grand Theft Auto V megjelent PlayStation 4-re és Xbox One-ra, jelentős újításokkal érkezett: volt benne például belső nézet, ami mellett az, hogy szebb lett a látvány, eltörpült.

Nem tudjuk még pontosan, hogy a jelen állás szerint november 11-én megjelenő PS5-ös és Xbox Series X|S-es változat kap-e valamilyen a játékmenetet teljesen felkavaró funkciót, de az biztos, hogy a Rockstar kihozza a felbontásból és a framerate-ből is a maximumot. 

A PlayStation Germany blogbejegyzésében szerepelt egy mondat, ami egyértelműen azt írja, hogy a Grand Theft Auto V PlayStation 5-ön 4K-s felbontás mellett 60 fps-sel fog futni.

Hirdetés

Ilyen képfrissítési sebességre jelenleg csak a PC-s változat képes. Joggal hihetjük azt, hogy az Xbox Series X-en is erre a szintre számíthatunk, míg Series S-en 1440p mellett lesz meg a 60 fps. A Rockstar korábban is technikai és vizuális fejlesztéseket ígért, de ez már konkrétabb annál, amit eddig kommunikált. 

Egyelőre ennyivel lettünk okosabbak, de úgy hisszük, a Rockstar nem áll meg itt, hiszen a kommunikációból nagyon úgy tűnik, hogy megint megkérik a játék árát, ahogy az előző generációváltásnál is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)