Hirdetés

Így fut Xbox Series X-en a Cyberpunk 2077

|

Bár a next-gen patch még nem érkezett meg, a CD Projekt RED így is megmutatta, hogy mire számíthatunk. Nyilván Xbox One X-en is hasonló élmény vár majd.

Hirdetés

Eredetileg a napokban kellett volna megjelennie a CD Projekt RED következő nagy dobásának számító Cyberpunk 2077-nek, ehelyett be kellett érnünk egy újabb livestreammel. A stúdió folytatja a játék bemutatását a Night City Wire streamek keretében, a legújabb műsor során pedig többek között megmutatták azt is, hogy a sci-fi témájú akció-szerepjáték mit tud majd a legerősebb Xboxon. 

Hirdetés

Az alábbi videóban először láthatjuk futás közben a Cyberpunk 2077-et Xbox One X-en és még inkább Xbox Series X-en.

A dolog pikantériája, hogy az új konzolok előnyeit kihasználó frissítés csak valamikor 2021-ben várható (természetesen PlayStation 5-re is), szóval a gameplay felvételen azt láthatjuk, hogy mit hoz ki a játékból az erősebb hardver optimalizáció nélkül. Első ránézésre talán élesebbnek tűnik a One X-es verzióhoz képest, de döntsétek el ti:

A Cyberpunk 2077 a jelenlegi tervek szerint december 10-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Google Stadiára, de csakis akkor leszünk ebben már biztosak, ha elindítottuk saját konzolunkon vagy PC-nken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)