Hirdetés

Így gyűjtheted be a Fortnite-ban a Neymar cuccokat és küldetéseket

|

A brazil focista elvileg része az éppen aktuális Fortnite battle passnek, de ahhoz, hogy ténylegesen magatokra ölthessétek Neymar szerelését, teljesítenetek kell néhány feladatot.

Hirdetés

A Fortnite csataterén felbukkantak vadul gyakorló focisták, akiket nem különösebben érdekli, hogy mellettük emberek küzdenek a túlélésért.

A srácok azért költöztek be a pályára, hogy küldetéseket adjanak a játékosoknak, így ha összefutsz egy atlétával, akkor érdemes dumálni vele pár szót. Ha ez megvolt, akkor kapsz egy foci emote-ot, valamint a Neymar Jr bannert, és pár küldetést, melyek mind a Neymar szerelés megnyitásához szükségesek.

Hirdetés

A kapott feladatokból hármat kell teljesítened a Neymar töltőképernyőért és ötöt a Neymar Jr. szerelésért. A Primal Form kinézet megnyitásához le kell szedned három ellenfelet Neymárnak öltözve.

A küldetések teljesítéséhez a legkönnyebb módszer, ha elfutsz a Pleasant Park déli részénél található focipályához. Ott a kapuban megnyomod a foci emote-ot, és meg is lesz a szükséges gól.

A nagyobb kihívás az 500 méteres rúgás lesz, de ez sem kifejezetten bonyolult: gyűjts össze egy rakat alapanyagot, építs egy tornyot, és lődd el az emote-ot a tetején.

Nagyjából ennyi kell ahhoz, hogy belőled lehessen a legmenőbb focista a Fortnite pályáján. Már ha mozgat ez a kihívás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)