Hirdetés

Így hangzik a Skyrim ikonikus dala a Rust zongoráján játszva

|

Hosszú évek teltek el, de még mindig nem untuk meg a Dovahkiint.

Hirdetés

Egy /u/Keyboardwarrior7 nevű Rust-túlélő úgy gondolta, hogy kicsit felpörgeti az életet a pusztaságban, és lenyomja zongorán a The Elder Scrolls V: Skyrim mindenki által unalomig ismert dallamát, a Dovahkiint. A Bethesda RPG-je már lassan 9 éves, de még mindig feláll a hátunkon a szőr ettől a számtól.

Hirdetés

Tavaly a Rust kapott egy DLC-t, amivel hangszerek kerültek a túlélőjátékba. Azóta számtalan jobbnál jobb feldolgozás született a szemétből összerakott eszközökön. A Dovahkiinnal mondjuk van egy kis trükk: Keyboardwarrior fogta a dallam midi verzióját, berakta a játék fájljai közé és egy parancssorral behívta azt, amikor leült a zongorához. Így született a lenti remekmű:

played Dovahkiin on a piano in Rust, hope you like it. from r/skyrim

Ha ti is szeretnétek különböző számokat lepötyögni a Rustban, akkor kövessétek Keyboardwarrior utasításait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)