Hirdetés

Így harcol Mileena a Mortal Kombat 11-ben

|

A Mortal Kombat 11 Ultimate új gameplay videóját brutális jelenetekkel pakolták meg.

Hirdetés

Egyre több karakter kap helyet a Mortal Kombat 11 felhozatalában. A Kombat Pack 2-nek köszönhetően olyan harcosok csatlakoznak a NetherRealm Studios verekedős mókájához, mint Sylvester Stallone egyik legemlékezetesebb figurája, Rambo (a színész szinkronjával), a vízzel ügyesen bánó Rain és sokak kedvence, a fogorvosok rémének is beillő Mileena, akit rajongók egész hada követel a játék megjelenése óta folyamatosan. 

Hirdetés

Akárcsak Rambo és Rain esetében, úgy most Mileena kapcsán is megmutatta a stúdió, hogy mire képes a karakter értő kezek között. A száját maszkkal eltakaró harcos roppant agilis, gyors mozdulatai pedig a sai fegyvereivel társítva halálosak. Eszköztárában számos trükk lapul, például rövid időre láthatatlanná tud válni, valamint előszeretettel harap ki egy-egy darabot az ellenfeleiből. Nézzétek meg őt akcióban, beleértve a brutálisnak ígérkező fatality-jét is: 

A Mortal Kombat 11 Ultimate (benne az alapjátékkal, az Aftermath kiegészítővel és a két Kombat Packkal) november 17-én érkezik meg a jelenlegi platformok mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is, de akinek már megvan Xbox One-ra vagy PS4-re, az ingyenesen frissíthet.

Ti örültök Mileena visszatérésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)