Hirdetés

Így harcol Rain a Mortal Kombat 11-ben

|

Tovább bővül a Mortal Kombat 11 karaktereinek felhozatala, hamarosan Rain is belép a ringbe.

Hirdetés

Ha folytatódik a korábbi tendencia, jövőre egy újabb Injustice játékot hoz majd el nekünk a NetherRealm, és 2023-ban kapunk vadonatúj Mortal Kombatot. Persze ebből még semmi nincs megerősítve, csak annyi biztos, hogy a csapat egyelőre a tavaly megjelent 11. részt bővítgeti, és egy új Kombat Pack keretében három karaktert csap hozzá az egyébként is kielégítően változatos felhozatalhoz.

A Sylvester Stallone által megszólaltatott Rambo abszolút nyerő, de azért várjuk Mileenát és Raint is. Utóbbi majdnem teljesen kihagyta a Mortal Kombat X-et, külön örülünk a visszatérésének.

Hirdetés

Ő kapta a főszerepet a legújabb gameplay videóban is, ami szokás szerint megmutatja a vizesember mozdulatait, speciális támadásait, és véres, határozottan gusztustalan fatalityjét. Láthatjuk, hogy a víz mellett a villámokkal is ügyesen bánik, mert hát ugye ezek is szokták kísérni az esőzést.

A Mortal Kombat X szebb látvánnyal, dinamikus 4K felbontással, csökkentett töltési időkkel, és cross-play támogatással lesz elérhető november 17-étől Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re, de akinek megvan már One-ra vagy PS4-re, az ingyenesen frissíthet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)