Hirdetés

Így használja ki a DualSense képességeit a Deathloop PS5-ös kiadása

|

Sokat dobhat az élményen a Sony kontrollere.

Hirdetés

Nemrég aranylemezre került a Deathloop, így ha a fejlesztő Arkane Studios nem nyom egy Cyberpunkot, szeptember 14-én tényleg belevethetjük magunkat az időhurkos lövöldébe, PC-n és PlayStation 5-ön egyaránt.

A Dark Messiah-val és a Dishonoreddel már bizonyító francia stúdió ugyan a Bethesda és vele a Microsoft tulajdona, de egy korábbi megállapodás miatt legalább egy évig biztosan elkerüli a játék az Xboxot, így a konzolosok közül egyelőre csak a kék tábor élvezheti majd. Nekik szól az új kedvcsináló, ami a DualSense kontroller trükkjeire hívja fel a figyelmet.

Hirdetés

Az ígéretek szerint az adaptív vezérlővel minden fegyver más érzetet kelt majd, a beragadt mordályoknál pedig a ravasz is blokkolva lesz. A kontroller továbbá mozgás közben is igyekszik lekövetni a történteket, így más-más rezgést kapunk futáskor és becsúszáskor, míg a rádiós üzenetek élethűbb átadásáról a beépített hangszóró gondoskodik.

Az Arkane tehát szerencsére nem hagyta parlagon a DualSense képességeit, s ezzel a Deathloop csatlakozik az olyan külsős címekhez, mint a Diablo II: Resurrected, a Metro: Exodus Enhanced Edition, vagy a The Medium. A készítők egyébként nemrég mutatták meg a multiplayer trailert is, amire platformtól függetlenül érdemes vetni egy pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)