Hirdetés

Így hívják az Assassin's Creed Valhalla madarát

|

Újabb érdekességek derültek ki a Ubisoft vikinges játékáról.

Hirdetés

Szinte minden napra jut egy új részlet az Assasasin's Creed Valhalláról, hiszen a Ubisoft szerencsére sokkal beszédesebb, mint például a WB Games Montréal. Miután megcsodálhattuk, hogyan fog kinézni a csodás angliai otthonunk, most vethetünk egy további pillantást az új állati kísérőnkre is. 

Hirdetés

A közösségi médiát gyakran használó Ashraf Ismail újabb információkat szállított nekünk. A játék kreatív rendezője a Washington Post livestreamje során elárulta, hogy a Valhalla lesz a legelső epizód a sorozatban, amelyben megváltoztathatjuk a főhős hajszínét. Számos hajtípus közül is válogathatunk (ha férfi Eivort választunk, akkor szakállfajtákat is), testreszabhatjuk a karakter tetoválásait és harcfestését, valamint az Originshez hasonlóan le- vagy felhúzhatjuk a kapucniját. Kiderült továbbá, hogy az új, madárdrónnak titulált követőnk, az Assassin's Creed Valhalla trailerben is látott fekete holló neve Synin lesz. Ismail szerint azért keresztelték el így, mert szerettek volna közel kerülni az "insight" (betekintés, bepillantás) szó ősi norvég jelentéséhez.

Bár a nevét már tudjuk, egyelőre kevés konkrétumot árultak el a fejlesztők a hollónkról: az ígéretek szerint kapni fog egy csomó új képességet, a vele való felfedezés pedig sokkal izgalmasabb lesz, mint a korábbi részekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)