Hirdetés

Így hozza rád a frászt a Maid of Sker

|

A hangokra és a lopakodásra épül majd a Maid of Sker több fontos mechanikája, amikről egy új videóban meséltek a készítők a Future Games Show alatt.

Hirdetés

Nagyjából két hónapja láthattuk először a Maid of Sker címmel érkező túlélőhorrort, a játék mögött álló walesi csapat most pedig egy új videóban jelentkezett be a Future Games Show alatt. Ebben néhány perc új játékmenetet láthatunk, amin keresztül a játék központi túlélő mechanikáit ismerhetjük meg.

Hirdetés

A Sker hotel vak lakói elsősorban az általunk keltett zaj alapján találhatnak meg, így értelemszerűen arra kell törekednünk, hogy minél kevesebb hangot adjunk ki, ha a közelünkben vannak. Ennek extrém esete, hogy rövid ideig még a lélegzetünket is visszatarthatjuk, de ez tényleg nagyon limitáltan használható eszköz. Hasonlóan ahhoz a fegyverhez, amihez korlátozott mennyiségű lőszert találunk majd, azt felhasználva viszont egy hanghullámmal rövid időre ártalmatlanná tehetjük a marcona külsejű ellenfeleket.

De akit inkább csak a sztori érdekel, választhatja a legkönnyebbet is a Maid of Sker három nehézségi fokozata közül, amik között váltogatva a hangulati részek ugyanazok maradnak, a mesterséges intelligencia, a mentési lehetőségek és a fegyverünkhöz rendelkezésre álló lőszer mennyisége viszont az adott szinthez igazodnak.

Mindezt hamarosan élesben is kipróbálhatjuk, ugyanis a Maid of Sker júliusban meg is jelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)