Hirdetés

Így húzza majd ki a pénzt a zsebünkből az Overwatch 2

|

Nem sokkal az új hős bemutatkozása után a Blizzard végre ismertette a battle pass rendszerének és szezonjainak működését.

Hirdetés

Mivel már majdnem minden kiszivárgott, így épp itt volt az ideje, hogy a Blizzard, alig 3 héttel az Overwatch 2 rajtja előtt végre közzétegye a részleteket. Mivel a játék ingyenesen lesz élvezhető, értelemszerűen helyet kaptak benne mikrotranzakciós opciók.

A monetizáció két részre oszlik: adott először is a battle pass rendszer, aminek lesz ingyenes és fizetős része, illetve a játékosokat várja egy bolt is, ahol hetente cserélődik a részben személyre szabott kínálat.

Hirdetés

A Season 1 a cyberpunk  téma körül forog majd, ezt határozza meg, mit vehetünk a boltban, és milyen tartalmakhoz férünk hozzá a battle pass révén.

A bérlet ingyenes részének 55. szintjén találjuk majd az új hőst, Kirikót, akit egyébként az Overwatch első részének tulajdonosai azonnal megkapnak bejelentkezéskor. Kiriko mellett még 2 epic skint, 1 fegyverfüggőt, 2 souvenirt, 1 highlight intrót, és 14 extra apróságot (emote, győzelmi póz, névkártya, ikon stb.) kaphatunk ingyen.

A prémium bérlet ezek mellett még 60 másik tárgyat tartalmaz majd, köztük egy mythic skint, 5 legendary skint, és még egy rakat más extrát. Aki egyébként kimaxolja az adott szezonbérletét, az elérhet még további 8 prestige szintet, ezekért pedig exkluzív titulusok járnak majd, melyeket sehogy máshogy nem lehet megszerezni.

Hősökből minden második szezonban fogunk egy újat kapni, leszámítva az OW2 elejét: mind az első, mind a második szezonban jön 1-1 új karakter. Ezt követően minden olyan szezonban, amiben nem kapunk új hőst, új pályával kárpótolnak a fejlesztők. A Season 1-ben is jön majd új helyszín Esperança néven, ami a push mód felhozatalát erősíti.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A szezonok hősei egyébként az adott csatabérlethez kötődnek, de aki nem játszik épp abban az időszakban, az később is megnyithatja majd a karaktereket vagy fizetős érmékkel, vagy játékbeli kihívások teljesítésével. Lesznek továbbá limitált ideig elérhető események is az új szezonokban, és mivel az első szezon októberben indul, így nyilván Junkenstein fog most visszatérni a Wrath of the Bride című bulival, melynek részleteit még nem árulták el.

Az Overwatch 2 cross-platform és cross-progression támogatással érkezik majd, így minden megnyitott cuccunkat vihetjük majd egyik konzolról a másikra. A játék október 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation, Xbox és Nintendo Switch konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)