Hirdetés

Így indul majd a jövő héten a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone új szezonja

|

A Season 5 egy teljesen új katonai szervezetet is hoz, mely bekavar az Allegiance és a Coalition között zajló eseményekbe.

Hirdetés

A hétvégén érdemes lesz rámenni a Battle Pass maradék szintjeinek kifarmolására, ugyanis - ha semmi más nem jön közbe - augusztus 5-én kezdetét veszi az ötödik szezon a Call of Duty: Modern Warfare-ben és Warzone-ban, mely természetesen teljesen új jutalmakat és karaktereket hoz. Középpontjában a Shadow Company áll, ami eredetileg Price-ékat segítette, de türelmetlenné vált, és saját céljai érdekében harcol.

Hirdetés

Ennek tagja a három új karakter, Rozlin "Roze" Helms, Velikan és Marcus "Lerch" Ortega. A trailerben két új fegyver is megjelenik: az egyik az AN-94 géppuska, a másik a B&T APC 9 (SMG-9), de ezek neve a játékban valószínűleg más lesz, ahogy például a Vector is Fennec néven került be. Bár még nem erősítették meg, de korábbi teaserek után számíthatunk arra, hogy Verdanskban megnyílik a stadion, valamint bekerülnek a loottal teli vonatok, melyek folyamatosan haladnak a pályán.

Lassan a Call of Duty: Black Ops - Cold War bejelentésére is sor kerülhet, ami eléggé időszerű volna - a promóciós chips már a boltokban van, a PlayStation Plus egyik ajándék játéka pedig a Modern Warfare 2 Campaign Remastered lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)