Hirdetés

Így is kinyithatók a The Last of Us Part II széfjei

|

Ha elég jó a hallásod, nem szükséges megkeresni a széfkódokat a The Last of Us Part II-ban.

Hirdetés

Akit kizárólag a sztori érdekel, nagyjából 20 óra alatt is a The Last of Us Part II végére érhet, de jó néhány gyűjtögetnivaló van a játékban, amik segítenek megduplázni a játékidőt. A széfekbe többnyire könnyű bejutni, mert a kód szinte mindig a közelben, jól látható helyen található, viszont aki extra kihívásra vagy filmes élményre vágyik, esetleg elakad, jobban teszi, ha feltesz egy jó fülest.

Hirdetés

Pár kellően kíváncsi és jó hallású játékos rájött, hogy a széfeket pusztán a kattanások hangját figyelve is ki lehet nyitni, mert más hang hallható, ha a helyes számra tekerjük a tárcsát. Eleinte nem könnyű ráérezni, de minél többször sikerül, annál jobban megy majd a következő.

Az, amikor Ellie áthelyezi a csuklóját, zavaró lehet, de a megfelelő fejhallgatóval ez is áthidalható. Próbáljátok ki, aztán írjátok meg, hogy ment!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)