Hirdetés

Így játszhatsz a PS Plus játékaival PC-n, ha nálunk is élesedik a rendszer

|

A streaming erejét hasznosítva konzol nélkül is élvezhetjük a Sony válogatását.

Hirdetés

Elérhető a megújult PlayStation Plus előfizetés, aminek különböző szintjeire befizetve eltérő előnyöket élvezhetnek a játékosok.

A legdrágább, Premium jelzésű csomag nem csak a jól megszokott dolgokat, például az online játékot és az exkluzív tartalmakat kínálja a felhasználóknak, hanem a felhőn keresztül élvezhetünk egy csomó egyéb alkotást is. Ráadásul nem kizárólag a Sony konzoljain.

Hirdetés

A Sony egy elég informatív weblapot készített a PS Plus előnyeinek bemutatására, és külön részt szentelt a PC-s tábornak is. A Premium-tagoknak ugyanis lehetőségük van asztali gépre streamelniük az előfizetéshez tartozó játékokat, amelyek között exkluzívok is akadnak. Ráadásul elég könnyen teljesíthetők a szükséges feltételek.

Először is nyilván szükség van egy PSN-fiókra és egy Premium szintű PS Plus előfizetésre. Kelleni fog még egy DualShock 4 vagy más kompatibilis kontroller, illetve megfelelő internetkapcsolat is (legalább 5mb/s javasolt). Feltétel továbbá a 18. betöltött életév - értelemszerűen a szükséges felhasználó feltételek elfogadásához. Ha ezeket mind teljesítjük, akkor csak le kell töltenünk a Sony alkalmazását (ez ide kattintva érhető el), és indulhat is a streamingelt szórakozás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bár a hivatalos oldalon is listázva vannak a fentiek, maga a rendszer valamiért magyar profillal még nem elérhető, a szolgáltatást egy jövőben érkező frissítés fogja tartalmazni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)