Hirdetés

Így juthatsz be garantáltan az Overwatch 2 következő bétatesztjébe

|

Aki megfizeti az árát, annak nem kell attól tartania, hogy a nevét nem húzzák ki a kalapból a következő Overwatch 2 béta fázis előtt.

Hirdetés

Idén októberben végre megjelenik az ingyenes játszható Overwatch 2, ami ugyan nem alakítja át radikálisan az egész játékot, de azért hozzáad pár érdekes csavart, ami miatt érdemes lehet visszatérni azoknak is, akik esetleg már búcsút mondtak az első résznek.

A megjelenés előtt azért még lesz legalább egy béta fázis, amire sok más játékhoz hasonlóan egy kis szerencse is kell, ugyanis a regisztrációt követően véletlenszerűen fogják majd kiválasztani azokat, akik a tesztben részt vehetnek.

Hirdetés

Persze a Blizzard is tudja, hogy nem mindenki szereti ezt a véletlenre bízni és ennek a közönségnek szól a Watchpoint Pack, amellyel nem csak garantálhatjuk a bejutásunkat a következő bétába, de kapunk néhány legendás skint, egy premium battle pass-t az első szezonhoz, valamint némi virtuális pénzt is, amit a játékbeli boltban költhetünk el.

Aki játszott már korábban free-to-play játékokkal, az nyilván nem lepődik meg ezen, hiszen mostanra már bevett gyakorlatnak számítanak az ilyenfajta akciók, de ettől függetlenül valahol érthető, hogy ha a veterán Overwatch játékosok nem nézik jó szemmel, ahogy a Blizzard már a megjelenés előtt elkezdi kisajtolni a pénzt a lelkes és lojális rajongókból.

Ti be fogjátok szerezni a Watchpoint Packot?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)