Hirdetés

Így karácsonyozhatsz a Cyberpunk 2077-ben

|

Ki szeretne egy csúnya, karácsonyi pizsamát húzni a szuper high tech implantjaira?

Hirdetés

Azért, mert a naptár 2077-et mutat még nem kell elbúcsúznunk a karácsony szépségétől a jövőben sem. Ha szeretnétek a CD Projekt RED akció-szerepjátékát pörgetni, de közben azért érezni az ünnep jelenlétét, akkor van pár mod, ami segít megteremteni a tökéletes hangulatot.

Mindenki kedvence jelenleg wolv2077 Winter Onesies csomagja, ami nagyon cuki pizsibe bújtatja a főhősünket, és Panam Palmert. A nagyon puhának tűnő szereléseket hópihék és északi jelképek tarkítják.

Hirdetés

Nem mondhatni, hogy a Winter Onesies feltétlenül hasznos lesz egy tűzharcban, de fotózások kedvéért érdemes lesz előhúzni. Ha pedig már képeket akartok készíteni, akkor érdemes lehet még letölteni a Sweater for Nibbles és Christmas Festive Hats kiegészítéseket is. A felöltöztetett cicussal lesz csak teljes igazán egy-egy családi fotó.

A Cyberpunk 2077 egyébként jelenleg akciósan megvásárolható több digitális platformon is, és valószínűleg a Steamen is leárazzák majd a karácsonyi vásár kezdetén. Ha még nem volt alkalmatok behúzni a cuccot, akkor most lesz valószínűleg a legjobb esélyetek erre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)