Hirdetés

Így kerül a The Mandalorian főszereplője a Star Wars Jedi: Fallen Orderbe

|

Akik szeretnének csillogó beskar páncélban rohamosztagosokat szeletelni a Star Wars Jedi: Fallen Orderben, azok számára most minden lehetőség adott.

Hirdetés

Bár a Star Wars Jedi: Fallen Order és a The Mandalorian hangvételében és stílusában is igen csak eltér, egy közös azért van bennük: mindkét cím visszaadta a reményt a rajongóknak, hogy készülhetnek még minőségi alkotások a messzi-messzi galaxisban. Nem csoda tehát, hogy a modderek úgy döntöttek, érdemes lehet kicsit keresztezni a két szériát.

Bár a The Mandalorian főszereplője, Din Djarin, valamint a Fallen Order jedi-tanonca Cal Kestis nagyjából egyidősek, egyelőre nincs kilátásban, hogy a két közkedvelt karakter egyazon alkotásban teszi tiszteletét. Legalábbis hivatalosan nem, ugyanis mod formájában Djarin már játszható is a Respawn Entertainment kalandjában.

Hirdetés

A mandalori fejvadász a második évadban is látható beskar páncéljában került bele a játékba, emellett köpenye és hátirakétája is le lett modellezve. A mod nyilvánvalóan csak a kinézetet változtatja meg, tehát senki ne számítson Pedro Pascal érdes hangjára. Nézzétek meg, hogy fest mindez a gyakorlatban:

A készítő AlexPo elmondta: a későbbiekben tervezik, hogy bizonyos játékmeneti változtatásokat is beépítenek a modba, például működésre bírják a jetpacket vagy a mandalori fegyvertárában található lángszórót. Egyelőre azonban a textúrák lecserélésével kell beérjétek, az ehhez szükséges fájlokat a Nexus Mods oldalon találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)