Hirdetés

Így követheted a PlayStation mai bejelentéseit

|

Újabb State of Play előadással jelentkezik a PlayStation, főszerepben a Deathlooppal, de más játékokra is számíthatunk.

Hirdetés

A Sony teljesen elengedte az E3-at, és általában a gamescomon sem vesz részt, fontos bejelentéseit az októberi Paris Games Weekre vagy az év végi PlayStation Experience-re szokta időzíteni (ami 2017-ben volt utoljára) - vagy egyszerűen bedobja nagy híreit egy átlagos hétköznap délutánon. Néha azért összerak egy műsort, amit általában számunkra már kényelmetlen időben, éjszaka sugároz, de sokszor megéri ébren maradni miatta.

A következő State of Play ma 23:00-kor veszi kezdetét, nagyjából 20 perces lesz, és ugyan a nagy, saját kiadású exkluzívokról nem esik benne szó, külsős fejlesztők játékait megismerhetjük.

Hirdetés

A főszerepet a Bethesda (és így a Microsoft) PC-re és PS5-re érkező újdonsága, a Deathloop kapja, amiből 9 percnyi friss játékmenetet nézhetünk meg, a maradék 11 percben pedig külsős és független fejlesztők "izgalmas játékait" fogják mutogatni. A God of War Ragnarök, a Horizon Forbidden West és a PSVR 2 majd talán egy későbbi műsorban bukkan fel, most biztosan nem.

Az adást Kacival együtt alább követhetitek, de minden fontos újdonságról beszámolunk külön is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)