Hirdetés

Így lehet a Mario Kart Live: Home Circuitben tényleg a saját otthonod a pálya

|

A kiterjesztett valóságnak hála a kis távirányítós Mario autók a Switch segítségével tényleg megelevenednek és teljes értékű játékélményt nyújtanak.

Hirdetés

A Nintendo egyáltalán nem fél attól, hogy kísérletezzen egy kicsit a Switchcsel, láthatóan rengeteg lehetőséget hoz ki az alapvetően nem túl erős konzolból. A cég ismét egy újító ötlettel állt elő, mely a kiterjesztett valóságnak hála kifejezetten forradalminak tűnik. A Mario Kart Live: Home Circuitben ugyanis Mario Kart pályákat és versenyeket alakíthatunk ki az otthonunkban.

Hirdetés

A játékhoz persze szükség van néhány kiegészítőre, ezek közül a legfontosabb az a kis távirányítós autó, mely Mariót vagy Luigit és kocsijukat ábrázolja majd. Az autóba egy kamera van beszerelve, így a játékosok a Switchük képernyőjén úgy láthatják a játékteret, ahogy egy rendes Mario Kartban. Emellett a csomagban található még négy ellenőrzőkapu és pár nyilakkal ellátott tábla, melyek a virtuális valóságban szintén megelevenednek.

Egy pályát úgy tudunk kialakítani, hogy elhelyezzük a négy kaput a lakásunkban, majd egyszer átvezetünk rajtuk az autóval. Hogy milyen utat járunk be közben az ránk van bízva, ezzel jelöljük ki ugyanis a verseny útvonalát. Természetesen megtalálható lesz a legtöbb játékmód melyekben virtuális és valódi ellenfelek ellen is versenybe szállhatunk.

A Mario Kart Live: Home Circuit tele van ötletes megoldásokkal, többek között a távirányítós autó lelassít, ha ellenfeleink hátráltatnak minket, így a való életben és a képernyőn megelevenedő verseny valóban nagyon hasonlít majd egymásra. Legfeljebb négyen versenyezhetünk egymással, persze ennek feltétele, hogy mindegyikünknek legyen a játékhoz szükséges autója is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)