Hirdetés

Így lehet saját bandánk a Cyberpunk 2077-ben

|

Egy rajongói modnak köszönhetően nem kell egyedül megküzdenünk Night City rosszfiúival.

Hirdetés

Sajnos a Cyberpunk 2077 még mindig nem nyújtja azt az élményt, amire valószínűleg sokan várnak, de azért jelenlegi formájában is el lehet ütni az időt a CD Projekt Red újdonságával. A megjelenés óta nyilván a modderek is rávetették már magukat a játékra, és készültek olyan alkotások, amelyek valóban jobbá tehetik a cyberpunk kalandot, ráadásul tudunk mutatni egy olyat is, ami pedig egy vadonatúj funkcióval lepi meg a játékosokat.

Habár sok érdekes karakterrel találkozhatunk a Cyberpunk 2077-ben, és még az is előfordul néha, hogy nem egyedül kalandozunk Night Cityben, sajnos arra nem adtak lehetőséget a fejlesztők, hogy saját bandánkkal a hátunk mögött vegyük be a várost. Szerencsére egy modder, Catmino a játékosok segítségére sietett, és hozott nekünk egy olyan apróságot, amellyel picit feldobhatjuk a játékmenetet. A szimplán Companion mod névre keresztelt alkotást használva ugyanis gyakorlatilag Night City bármelyik lakója a társunk lehet.

Hirdetés

Egyszerűen csak oda kell sétálnunk egy NPC-hez, majd egyetlen gombnyomással elérhetjük, hogy az adott karakter kövessen minket, ráadásul még harcolni is tud. Persze érdemes megemlíteni, hogy még közel sincs végleges állapotban a mod, ami azt jelenti, hogy előfordulhatnak különféle bugok a használata közben, illetve az egész játék játszhatatlan lehet, ha például egy bosst teszünk meg társunknak. Ugyanakkor bármennyi követőt magunk mellé állíthatunk, ami azt jelenti, hogy saját kis bandánk élén indulhatunk meg rendet tenni Night Cityben.

Ha mindezek ellenére mégis tennétek egy próbát a moddal, akkor erről az oldalról pofonegyszerűen letölthetitek azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)