Hirdetés

Így lett Giancarlo Esposito a Far Cry 6 főgonosza

|

Giancarlo Esposito a szemünk láttára alakul át a főgonosz Antón Castillóvá, a Far Cry 6 új videót villantott.

Hirdetés

A 2018-as Far Cry 5 óta elég idő telt el ahhoz, hogy a széria rajongói már nagyon várják a következő részt, amit az internetes csalók is megpróbáltak kihasználni. A szomorú valóság viszont úgy fest, hogy az eredetileg februárra időzített rajt elhalasztása óta még megjelenési dátumunk sincs, a Ubisoft pedig új kedvcsinálókkal sem kényeztet minket.

Ezért is lehet hírértéke annak, hogy a Far Cry 6-ba besegítő Unit Image animációs stúdió nemrég feltöltött egy látványos anyagot a Vimeóra, ami a tavaly nyáron debütált első trailer speciális effektjeinek munkálataiba enged némi bepillantást.

Hirdetés

A mindössze másfél perces anyag a Mandalorianben is feltűnő Giancarlo Espositóval indít, aki a Ubisoft lövöldéjében a karibi Yara elvetemült diktátorát alakítja majd.

A videó első felében láthatjuk, hogy miként varázsoltak a színészből zsarnokot, majd az "El Presidente" fiát, az Anthony Gonzalez által megformált Diego Castillót is megcsodálhatjuk az animálás különböző fázisaiban.

Far Cry 6 trailer Behind the Scene from UNIT IMAGE on Vimeo.

Ti várjátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)