Hirdetés

Így lett majdnem steampunk játék a Portal (videó)

|

Valve News Network legújabb videójában a Portal elkészülésének történetét meséi el.

Hirdetés

A Portal kétségkívül az egyik legegyedibb és legszórakoztatóbb videojáték, ami valaha elkészült. Ahogy azonban ez lenni szokott, most sem volt zökkenőmentes az út a kezdeti tervektől a kész játékig.

Ugyan a Portal készítési folyamatát nem övezi semmiféle titok, és a játék fejlődésének története itt-ott gond nélkül fellelhető az interneten, eddig még sosem gyűjtötték össze a teljes anyagot ilyen remek módon, mint ahogyan azt a Valve News Network csapata tette. Közismert tények és belsős érdekességek vegyülnek ebben az anyagban, mely végigköveti a Portal útját a kezdetektől égészen odáig, hogy a The Orange Box legnagyobb meglepetése lett a játék. Tudtátok például, hogy a Portal majdnem steampunk környezetet kapott?

A videóban látható korábbi verziók közül nektek melyik a kedvencetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)