Hirdetés

Így lógnak majd együtt két bevetés között a Marvel's Midnight Suns szuperhősei

|

A Firaxis játéka meglepően nagy hangsúlyt fektet a szereplők közti kötelékekre.

Hirdetés

Nagyot dobbant a Marvel rajongók szíve, amikor a gamescom nyitóeseményén leleplezték a Firaxis Games újdonságát, a Marvel's Midnight Suns-t, amely a vállalat egyik legnépszerűbb brandjét, a Midnight Sons-t veszi alapul olyan karaktereket felsorakoztatva, mint Doktor Strange, Vasember, Penge, Szellemlovas, Rozsomák/Farkas és Magik. Összesen tizenkét hősre számíthatnak a játékosok (az általuk létrehozott mellett), akikkel kapcsolatot is ki lehet majd építeni

Hirdetés

Mivel az XCOM szériáról elhíresült Firaxis áll a fejlesztés mögött, sokan azonnal elkönyvelték a játékot XCOM-klónnak, azt feltételezve, hogy körökre osztott lesz minden része, viszont ez nem fedi a valóságot. Lesz például egy központi terület, az úgynevezett The Abbey, ahol valós időben, TPS-nézetben mászkálhatunk majd ezekkel a karakterekkel - mondta el a GamesRadar+-nak a Marvel's Midnight Suns kreatív igazgatója, Jake Solomon.

"Milyen az, amikor Tony Starknak és Dr. Strange-nek együtt kell működniük? Milyen az, amikor megpróbálom kiválasztani, kivel kössek barátságokat?"

Solomon szerint ezek a barátságok óriási hatással vannak a harcra is, feloldhatjuk a hősökben rejlő lehetőségeket. Mint számos ismert csapatalapú szerepjátéknál, itt is "nagyon szociálisak" lesznek a TPS-részek, ahol a Midnight Suns karaktereivel lóghatunk majd. Dumálhatunk velük, ajándékokat adhatunk nekik, és klubokhoz is csatlakozhatunk, szóval igazi közösségi környezet lesz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)