Hirdetés

Így még biztosan nem játszottatok Wolfenstein játékot

|

Mindig örülünk, ha egy népszerű franchise főhőse egy másik játékba látogat, B.J. Blazkowicz pedig minden szerepben megállja a helyét.

Hirdetés

A rajongói igények kiszolgálása a kezdetek óta a videojátékipar része, a crossoverek pedig ebből a szempontból főnyeremények lehetnek a kiadóknak, hiszen egyből két franchise közönségét szólítják meg velük. Biztos mind gyorsan össze tudnánk állítani egy listát, hogy milyen crossovereket néznénk meg szívesen, de azt kétlem, hogy a Wolfenstein és a Monkeyball keveréke bármelyiken rajta lenne.

A Sega által jegyzett árkád-ügyességi játékban egy labdába zárt majmot kell a visszaszámláló lejárta előtt végigterelgetnünk a pályán, miközben banánokat gyűjtögetünk vele. 

Hirdetés

A Wolfenstein-szériában pedig nácikat kell halomra lőjünk. Azt gondolnánk, hogy ez a két játék finoman szólva sem keveredik jól, azonban a Return to Castle Monkey Ball fejlesztői bebizonyítják, hogy tévedünk.

A játékmenetet tekintve a Monkey Ball dominál, tehát B.J. Balzkowitz bekerül egy labdába, amivel át kell gurulnia a náci-lepte kastélyon, miközben banánokat gyűjt. Ha kellő erővel gurulunk neki a Führer egy-egy alattvalójának, akkor azok jobblétre szenderülnek, mi pedig értékes extra másodperceket kapunk a kíméletlenül ketyegő visszaszámlálón.

Ha nem hisztek nekünk, hogy valóban egy élvezhető crossover született, akkor bizonyosodjatok meg róla magatok. Ehhez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a fejlesztő, Nickireda oldalára, ahol mindenféle letöltés nélkül, böngészőn keresztül próbálgathatjátok a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)