Hirdetés

Így működik majd a Deathloop, a Dishonored fejlesztőinek újdonsága

|

A Bethesda és az Arkane Lyon a tavalyi E3-on bemutatott játékából végre gameplayt is láthatunk, továbbá kiderült, milyen platformokra érkezik.

Hirdetés

Idén a Bethesda nem tart külön előadást, de ha tartott volna, két játék kapta volna a főszerepet: a The Elder Scrolls VI és a Starfield... helyett a Deathloop és a Ghostwire: Tokyo. Mindkettő a PlayStation 5 felhozatalának bemutatóján bukkant fel végül, de nekünk így is megfelel.

Hirdetés

A Deathloopról első pillantásra meg lehet mondani, hogy a Dishonored készítői fejlesztik. A játékban egy olyan szigetre kerülünk, ahol időhurokba ragadunk, és az AEON Program ránk vadászó tagjait kell legyőznünk harccal, lopakodással, egyéb eszközökkel. A cél, hogy egy menetben lenyomjunk nyolc célpontot, és ezzel megszakítsuk a végtelen ciklust, ebben viszont akadályoz minket egy Julianna nevű leányzó, akit nem csak a gép, akár egy másik játékos is irányíthat (ez persze opcionális, kikapcsolható). Minden újabb próbálkozással egyre többet tudhatunk meg a helyzetről és a lehetőségeinkről, kipróbálhatunk új dolgokat, új eszközöket, képességeket, hogy újraéledés után okosabban vágjunk neki a küldetésnek.

Külön érdekes, hogy PC mellett csak PlayStation 5-re jelenik meg idén, aminek okát nem ismerjük, és azt sem tudjuk, ez csak ideiglenes-e, és netán fél év, egy év múlva jöhet-e a konkurens konzolra is. A bejelentő blogposztban a PS5 technológiája mellett a DualSense haptikus visszajelzését és adaptív ravaszait említették, mint fontos, a játék által használt funkciókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)