Hirdetés

Így néz ki a Battlefield 2042 a Battlefield 4-ben

|

Egy lelkes rajongó, némi vágói tapasztalat, és rengeteg nyersanyag kellett ahhoz, hogy valaki újraalkossa a 2042 trailerének ütősebb pillanatait.

Hirdetés

Több hónapnyi szivárgás és pletykálás után végre megjött a várva-várt Battlefield 2042 bejelentés, és ugyan nem volt mindenki maradéktalanul elmosva, a rajongók nagy részének tetszett, amit láttak.

Sokakat megihletett a bemutatott játékmenet, köztük DANNYonPC-t is, aki azonnal nekilátott, hogy a Battlefield 4-ben alkossa újra a Battlefield 2042 legnagyobb akciójeleneteit. Az eredmény lenyűgöző, pláne ha azt nézzük, hogy a negyedik rész lassan nyolc éves lesz.

Hirdetés

Nyilván vannak darabok a 2042 trailerből, amiket nem tudott átültetni, mint például a tornádót vagy a drónokat, de a nagy része ettől még a helyén van.

A Battlefield 2042-t már toporzékolva várják a rajonók, akik ki is élvezhetik majd annak minden újdonságát 2021. október 22-étől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)