Hirdetés

Így néz ki a Crysis Remastered, ha mindent maxra húzunk

|

A felújított Crysis legmagasabb grafikai szintjének az a neve, hogy "Elfut rajta a Crysis?", és hát tényleg nem fog mindenkinél csúcsminőségben futni.

Hirdetés

Már nem sok választ el minket a Crysis Remastered megjelenésétől, szeptember 18-án végre megnézhetjük, hogyan tette a Crytek még szebbé a maga idejében lenyűgöző, viszont kimondottan sok erőforrást felzabáló játékot PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Papíron a gépigény nem olyan durva, de valószínű, hogy a teljes élményhez az ajánlottnál is erősebb vas elvárt.

Hirdetés

Videón még nem láttuk a "Can It Run Crysis?" módot, viszont a csapat közzétett egy képet, hogy megmutassa, milyen az a látvány, amihez tényleg minden energiára szükség van. Azért ez tényleg eléggé bájos:

Az eredetiben ugyanez a látkép így nézett ki:

Nem sikerült egyébként mindenkit lenyűgözni a képpel, de ez általában így működik az interneten. Meglátjuk, milyen élmény lesz játszani, mennyire fut majd simán, és főleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy a konzolokra jól optimalizálták-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)