Hirdetés

Így néz ki a Cyberpunk 2077, ha egy Nvidia GeForce RTX 3070-nél jobb kártya viszi

|

Egy rövid videóval mutatja be az Nvidia, hogyan fokozzák az élményt a GeForce RTX 30-as kártyák.

Hirdetés

Ma délután hivatalosan bemutatkoztak az Nvidia Ampere alapú vadonatúj videokártyái, a GeForce RTX 30-as széria tagjai, melyek azon túl, hogy bivalyerősek, a vártnál olcsóbban kerülnek piacra. Mindegyik kapható lesz még a Cyberpunk 2077 megjelenése előtt, úgyhogy aki a legtöbbet akarja kihozni a CD Projekt RED játékából, időben újíthat.

Hirdetés

Az Nvidia egy 50 másodperces videóban villantotta meg, milyen lesz az élmény, ha csúcsra húzzuk a beállításokat. Ray tracing effektek, részecskék, tükröződések, DLSS, és minden, amitől megdobban a PC-s szív. 

Az RTX 3070 és 3080 még szeptemberben elérhetővé válik, a 3090-re októberig kell várni, de az amúgy is keveseknek éri majd meg (elsősorban nem a gamereknek, hanem a professzionális felhasználóknak lesz jó). A Cyberpunk 2077 november 19-étől lesz kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)