Hirdetés

Így néz ki a Deadrop, Dr. Disrespect játéka

|

Az NFT-s őrület ellenére el kell ismerni, kifejezetten jól mutat a játék. Mondjuk ez nem feltétlenül jó ebben az esetben.

Hirdetés

Hosszú ideje tudjuk már, hogy Dr. Disrespect, aki korábban Call of Duty játékokon is dolgozott, egy saját FPS fejlesztésébe fogott. Ehhez megalapította a Midnight Society csapatot, és rögtön neki is láttak a sokáig Project Moon kódnéven futott játék munkálatainak. Egyelőre jól halad a projekt, és ugyan lenne okunk felháborodni azon, hogy a tesztelésért a közösségnek kell fizetnie, azt el kell ismernünk, hogy az eddig látottak alapján egy egész pofás casual lövöldére számíthatunk.

Hirdetés

A történet szerint gigavállalatoknak sikerült a mérgező légköri szennyezésből értékes, függőséget okozó anyagot formálniuk, amit egyszerűen space dustnak hívnak. Az átalakítást végző óriási tornyok irányításáért folyik majd a harc a játékban. A katonáknak az lesz a céljuk, hogy felfelé haladva minél jobb lootot szerezzenek, majd a torony tetején kimeneküljenek, hogy aztán a következő körben még jobb felszereléssel indulhassanak csatába. Hasonlóan működik majd, mint például az Escape From Tarkov, minden más azonban inkább egy átlagos FPS-re emlékeztet.

A videó az első snapshotból származik, akik ugyanis kicsengették az 50 dollárt, hogy hozzáférhessenek a korai verziókhoz, hat hetente kapnak egy morzsát, hogy kipróbálhassák, hol tart a fejlesztés és természetesen visszajelzéseket küldhessenek a fejlesztőknek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Deadrop tényleg még rendkívül korai szakaszában jár a fejlesztésnek, de az már most világos, hogy a minél látványosabb környezet megalkotás volt a cél, holott DisRespect azt ígérte, egyszerűbb grafikájú kompetitív játékot fejlesztenek, mint amilyen a Valorant  vagy a CS:GO. A játékban még RT támogatás is van, ami előnyhöz juttathatja az erős géppel rendelkezőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)