Hirdetés

Így néz ki a Doom 9600x7211-es felbontásban

|

Nem lehet elmenni szó nélkül az Elemental79 nevű deviantART felhasználó munkája mellett, aki az egekbe húzta fel a Doom klasszikus látványvilágát. Videó is van róla, állam a padlón.

Hirdetés

Így kell méltón hódolni Elemental79 szerint az 1993-as Doom játék emléke előtt. Összesen 35 órán keresztül tákolta össze Photoshop segítségével azt a 9600x7211 pixeles képet, amely eredeti formájában egy 320x240-as in-game pillanat volt csupán kamaszkorom legszebb nyarán.

A művészt az ihlette meg, hogy hősünk egyetlen rakétával császkálva éppen a kijárat előtt találkozott a később Pinky gúnynévvel felruházott démonnal (annak idején ezt a szörnyet még csak borotvált gorillához hasonlította a játék kézikönyve), ami méltó szimbóluma is lehetne az élet küzdelmeinek. Elemental79 kicsit felturbózta a látványt, valahogy így:

Ha szeretnétek a képet letölteni, akkor kattintsatok ide, megéri.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)