Hirdetés

Így néz ki a Dust2 felújított verziója az eredeti Counter-Strike-ban

|

A 20 éves játék egyik rajongója fogta mindenki kedvenc pályáját, felújította és kibővítette azt a játékmotor határainak feszegetésével.

Hirdetés

A Dust2 a Counter-Strike vitathatatlanul legnépszerűbb pályája: minden folytatás vitte magával, több hivatalos és rajongói felújítást is kapott, és most még az 1.6-os változathoz is érkezett egy remake.

A közösség nem ereszti a kedvenc csataterét, így Daniil Lebedev nem spórolt sem idővel sem erőforrással ahhoz, hogy megalkossa a lehető legjobb Dust2-t a 20 éves eredetihez. A végeredmény egy minden tekintetben modernizált hadszintér lett.

Hirdetés

A lenti videóban láthatjátok, hogy nem csak a textúrák újak, de árnyékok és más effektek is kerültek egyes felületekre. Ami igazán érdekes, hogy a korábban "nem létező" felületekből most bejárható és használható pályarészek lettek, jócskán kibővítve ezzel a Dust2 lehetőségeit. Mondjuk ehhez a változathoz így már szükség is van 128MB RAM-ra.

Akit érdekelnek a részletek az nézze végig a lenti anyagot, amiben Daniil belemegy az egyes trükkök részleteibe.

Akit érdekel a Dust2 2020 az letöltheti ezen az oldalon keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)