Hirdetés

Így néz ki a Dying Light 2, ha aktív a ray tracing

|

Alapból sem lesz csúnya a Techland zombis játéka, de az NVIDIA technológiájával még szebb.

Hirdetés

Bár a CES 2022 elsősorban technológiai szempontból fontos, azonban ebből a játékipar is nagyban profitál, például közvetett módon az Nvidia legolcsóbb RTX kártyájával vagy éppen az AMD Radeon Super Resolution megoldásával.

Akadnak azonban közvetlen bejelentések is: kifejezetten ilyen a PlayStation VR 2 és a hozzá készülő Horizon-játék, a PC-re is megjelenő Death Stranding: Director's Cut, továbbá a Dying Light 2 Stay Human gameplay demonstrációja is. 

Hirdetés

Az Nvidia megmutatta a CES alkalmával, hogy milyen lesz a Techland zombis akciójátékának részletessége, ha RTX-es kártyával futtatjuk, a prezentáció pedig kifejezetten meggyőző. A DLSS, valamint a ray tracing globális megvilágítás, tükröződések és árnyékok tesznek róla, hogy a GeForce-tulajok egy továbbfejlesztett élményt kapjanak, miközben a saját sztorijukat írják a Dying Light 2 nyitott, mégis történetben gazdag világában. Ilyen látványra lehet számítani: 

A fejlesztőcsapat azt már hónapokkal korábban elárulta, hogy több grafikai lehetőségünk is lesz az újgenerációs konzolokon, így bár a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S is támogatni fogja a ray tracinget, azonban kompromisszumot kell kötnünk: a Quality Mode a látványra megy rá a teljesítmény rovására, a Performance Mode pedig a teljesítményre fókuszál a 60 fps-t megcélozva. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)