Hirdetés

Így néz ki a Forza Horizon 5 8K-ban, 60 fps-sel, ray tracinggel

|

Alapvetően csak a szalonban működik, de egy kis trükkel engedélyezhető, hogy játék közben is működjön.

Hirdetés

Abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a Forza Horizon 5 - megfelelő vas megléte esetén - egészen gyönyörű, a tájak, az effektek és az autók egyaránt varázslatosan néznek ki. A Playground Gamesnek sajnos nem sikerült beépítenie a ray tracing támogatást úgy, hogy verseny közben is láthassuk a realisztikusan visszaverődő fénysugarakat, csak a Forza Vista módban találkozhatunk ezzel.

A Cheat Engine segítségével viszont elérhető, hogy a sugárkövetés engedélyezve legyen, a Digital Dreams pedig feltöltött egy 8K-s, 60 fps-es videót, amin láthatjuk, hogy fut így a Horizon 5.

Hirdetés

A leírás alapján a csatorna mögött álló srác gépében egy AMD Ryzen 9 3900x 4,5 GHz processzor, egy ASUS TUF RTX 3090 videokártya és 32 GB-nyi Corsair Vengeance RAM dolgozik, így érthető, miért fut ilyen simán a játék.

Talán a Forza Horizon 6-ban ez már alapvetően engedélyezve lesz (legalább PC-n), addig meg beérjük azzal, ami jutott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)