Hirdetés

Így néz ki a GTA IV Unreal Engine 5-tel

|

Nem egyszerű konverzió: újraépítették Liberty Cityt, benne Nikóval.

Hirdetés

Rengeteget írtunk Unreal Engine 5-re konvertált, vagy az Epic motorjában újraalkotott klasszikus játékokról, és most is ez a téma, de nem véletlen, hogy nem tudjuk abbahagyni: amit a rajongók a kedvenceinkkel (például a Witcher 3-mal, a Need For Speed: Most Wanteddel, vagy éppen a Max Payne-nel) művelnek, az egészen bizsergető. A mozgalom legújabb áldozata a legendás GTA IV, a Rockstar 2008-as iskolateremtő, Liberty Cityben (értsd: New Yorkban) játszódó epizódja, főszerepben a baltaarcú szláv gengszterrel, Nikóval.

A videót - mert sajnos csak egy rövid YouTube-klipről van szó - ráadásul kedvenc csapatunk, a TeaserPlay készítette; ők már bizonyítottak a Resident Evil 4, a New Vegas, vagy éppen a GTA III újragondolásával.

Hirdetés

A mostani projekt kedvéért újraalkották Liberty City egy részét, a végeredmény pedig lenyűgöző, érthető, hogy büszkén villogtatják az éjszakai neonfényeket, az eső áztatta utcákat és a panorámát a naplementében.

Külön öröm, hogy Nico is előkerül, méghozzá egészen hangsúlyosan, közelről. Az ő karakterét is újjáépítették, sokkal részletesebb és meggyőzőbb, mint amit a 14 évvel ezelőtti technológia lehetővé tett.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)