Hirdetés

Így néz ki a Marvel's Spider-Man Remastered az eredetihez képest

|

Videó mutatja, hogy a PS5-ös alapjáték mennyit fejlődött a PS4-es változat óta.

Hirdetés

A legtöbb játékos valószínűleg már azzal is elégedett lett volna, ha a Marvel's Spider-Man simán csak elérhetővé válik PlayStation 5-re és kicsit szebb lesz az erősebb hardvernek köszönhetően, azonban az Insomniac Games ennél komolyabban vette a feladatot. Igyekeztek több ponton is feltuningolni Peter Parker 2018-as kalandját, így többek között továbbfejlesztett fényekkel, árnyékokkal, karaktermodellekkel, illetve ray tracing támogatással és 60 fps-sel vértezték fel. 

Hirdetés

Mivel a Sony döntésének értelmében senkinek sem jár ingyen Spider-Man remaster, ezért jogosan merül fel a kérdés, hogy fejlődött-e annyit a játék, amiért érdemes beszerezni PS5-re (is). Az amerikai IGN egy videóban hasonlította össze, hogy mit tud a PS4-es Marvel's Spider-Man és a PS5-ös Marvel's Spider-Man Remastered az átvezető jelenetek és a játékmenet folyamán, különös tekintettel a felújított változat egyik újdonságára, a 60 fps-t garantáló Performance Mode-ra. 

Ha esetleg már rendelkeztek a játékkal PS4-en, akkor van egy jó hírünk: az Insomniac meghallgatta a rajongói kéréseket és egy későbbi frissítéssel lehetőség lesz átvinni a mentéseket

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)