Hirdetés

Így néz ki a rommá moddolt The Witcher 3 4K-ban

|

A kultikus szerepjáték feltuningolt változata egy RTX 3090-en fut.

Hirdetés

Májusban lesz hat éve annak, hogy megjelent a The Witcher 3: Wild Hunt, amely nem csupán mérföldkőnek számít a műfajában, de a CD Projekt RED igazi aranybányára talált a képében, a mai napig komoly bevételeket termel a stúdiónak. Valószínűleg ezek alapján senki sem fog meglepődni rajta, hogy a fejlesztők bővíteni fogják a szériát a jövőben, addig viszont a moddereké a feladat, hogy újabb tartalmakkal lássák el a közösséget. Ezt pedig hiánytalanul meg is teszik, elég csak a Blood & Wine kiegészítő eseményei után játszódó vadonatúj küldetésre vagy éppen az E3-as bemutatóban látott szörnyek visszahozására gondolni. 

Hirdetés

A Digital Dreams nevű YouTube csatorna megosztott egy lenyűgöző The Witcher 3: Wild Hunt gameplay videót, amelyben azt láthatjuk, hogy a számos moddal felpimpelt szerepjáték hogyan fut 4K-ban, egy NVidia RTX 3090 videokártyával megtámogatva. A csapat szerint több mint 50 modot használtak, hogy ilyen látványvilágot tudjanak elérni, többek között a Vanilla Lightingot, a Weather 2.0-át és a Halk Hogan's The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0-t (ezeket természetesen mind megtaláljátok a NexusMods-on keresztül). A végeredmény magáért beszél: 

Egyébként már a CD Projekt RED is dolgozik rajta, hogy a The Witcher 3 next-gen élményt nyújtson, az ígéretek szerint még idén megkapjuk a szépészeti beavatkozást PC-n, PS5-ön és Series S/X-en. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)