Hirdetés

Így néz ki az Elden Ring teljes térképe

|

Az Elden Ring egyik lelkes rajongója egyetlen nagy felbontású képként állította össze a játék térképét.

Hirdetés

Minden kétséget kizáróan az Elden Ring világa is a FromSoftware sikerjátékának legnagyobb erősségei közé tartozik. Oly hatalmas kiterjedésű helyszínt ad a kalandozók kezébe, hogy minden alkalommal, amikor azt hinnénk, hogy már nincs tovább, akkor újabb szeletét fedezhetjük fel.

Hosszú-hosszú órákat lehet eltölteni csak a Lands Between tájainak bebarangolásával, még akkor is, ha minden harcot elkerülünk. Ezért is hívjuk fel a figyelmeteket a potenciális spoilerekre. Könnyen lehet, hogy a lenti képen olyan helyszíneket láttok majd, melyeket még nem volt alkalmatok felfedezni.

Hirdetés

Eziolambo ugyanis minden egyes térképdarabkát összefűzött egyetlen nagy, gyönyörű képpé. Az Elden Ring egyszerre csak 1600x700 pixelt rak ki a térképre, ezért több mint 80 screenshotot kellett lőnie, és azokat hajszálpontosan kellett összevasalnia. Fáradozásának pedig ez lett az eredménye:

Ezt a bámulatos, 6509x6809-es képet szívesen látnánk egy jókora poszteren, és büszkén ragasztanánk azt fel bármelyik falunkra. Nektek hogy tetszik?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)