Hirdetés

Így néz ki az inFamous 2 Hero Edition

|

Újabb impozáns gyűjtői változatot vehetünk szemügyre.

Hirdetés

A játék hamarosan elérkezik megjelenéséhez, de addig is nézzük meg, mi található majd az inFamous 2 Hero Edition-ben, valamint tekintsünk meg egy új előzetest is.

A játék összesen három kiadásban érkezik majd: sima, speciális, és gyűjtői változatban. A Special Edition tartalma: 3D-s borító, jó/gonosz változatban, valamint három exkluzív (letölthető) tartalom - 'Electrocution Grenade', 'Original Cole' kinézet, és 'Golden Amp'.

A limitált Hero Edition-ben alapból benne lesznek a Special Edition tartalmai, valamint Cole táskájának másolata, egy Cole figura, képregény, zenei album és az összes előrendelői/promo erők. Mindez képeken:

A Hero Edition csak limitált példányszámban fog megjelenni, úgyhogy akinek megtetszett, az mindenképp kezdjen el érdeklődni a boltokban, interneten.

Most pedig következzen az új kedvcsinálót:

Az inFamous 2 június 8-án jelenik meg Európában, kizárólag PlayStation 3-ra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)