Hirdetés

Így néz ki egy bossharc a PC-re és PS5-re érkező Godfallban

|

Elég intenzív összecsapásokra számíthatunk majd a Gearbox játékában, videó mutatja meg az egyik Godfall bosst.

Hirdetés

Legutóbb annak kapcsán került szóba a Godfall, hogy nem támogatja az offline játékot a PlayStation 5 egyik nyitócíme, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Most szerencsére nem egy újabb korlátozásról kell beszámolnunk.

Az ITmedia NEWS nevezetű japán YouTube-csatornán bukkant fel az alábbi videó, amelyben a Godfall egyik bossának esik épp neki a játékos. Már ebből a 10 perces anyagból is jól látszik, hogy elég pár óvatlan mozdulat, és egyből fűbe fogunk harapni az ilyen melákok ellen vívott harcok során. 

Hirdetés

Korábban úgy írták le az alkotók a Godfallt, hogy játékuk a Monster Hunter és a Dark Souls szériák játékelemeit vegyíti. Az utóbbit már mindenképp értjük, hiszen egy ilyen boss igazi csemege lesz a veterán Dark Souls-játékosoknak. 

A Godfall november 19-én jelenik meg Európában PlayStation 5 konzolokra és PC-re. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)